• Megafoon

Op zondag 27 november organiseren we een nieuwe brevetproef.

Oefeningen

De oefeningen van het brevet zijn steeds dezelfde: voorstellen van de hond, aangelijnde volgoefening, losse volgoefening, oproepen in zit voor, 2 minuten down, apporteren, terugsturen naar de plaats en houdingen. Voor elke oefening moet je minstens de helft van de punten halen om te kunnen slagen. Je mag wel voor maximum 2 oefeningen herkansen als je de mist in gaat.

Inschrijven

Inschrijven voor het brevet kan via https://www.mykkush.be/nl, met het e-mailadres waarmee je eerder ingeschreven hebt voor de sociale test.

Inloggen op MyKKUSH

KKUSHDOGS is een afzonderlijke website die gelinkt is aan de MYKKUSH website via de individuele Hondenfiches, en toegankelijk voor alle deelnemers aan wedstrijden

KKUSHDOGS verzamelt dus alle bestaande fiches van Belgische honden die reeds deelgenomen hebben aan de Test Sociaal Gedrag of op één of andere wijze door de Sectie ingebracht werden.( buitenlanders, oudere honden..)
Deze Fiches worden in hoofdzaak aangemaakt bij het opmaken van de catalogi “Test Sociaal Gedrag” door de organiserende club.

Iedere eigenaar heeft toegang tot KKUSHDOGS voor zijn/haar honden. Toegang tot KKUSHDOGS is vrij eenvoudig als de Fiche van je hond erin opgenomen is.
Als login gebruik je hetzelfde email adres die op je digitale fiche staat (initieel ingevoegd in uw fiche door een organiserende club, bij het opmaken van de catalogus voor de Test Sociaal Gedrag) en je vraagt via het systeem een nieuw paswoord aan via “paswoord vergeten”

Contact

Locatie

Damendreef 1
3052 Blanden
Routebeschrijving

E-mail

info@hondenschoolpavlov.be

Telefoon

0493/93 54 32

Rekeningnummer

BE30 7344 2131 9711