• Megafoon

Uitsluitend aanvragen via dit formulier zullen behandeld worden.
Mensen die interesse hebben om met hun hond les te komen volgen moeten het onthaalformulier ingevuld terugmailen.

KLIK HIER: FORMULIER ONTHAAL
Na ontvangst wordt een datum afgesproken voor een ‘onthaal online’ te volgen. Uiteraard is het volgen van dit onthaal volledig vrijblijvend. Nadien kan men beslissen om lid te worden.

De lessen gebeuren uitsluitend in het nederlands. A good understanding of the dutch language is required.

Minimum leeftijd geleider

Vanaf 14 jaar kan iedereen lid worden van PAVLOV. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen ook les volgen, maar de hond moet wel reeds een PAVLOV B-klas attest behaald hebben. Alle minderjarige geleiders dienen vergezeld van een volwassene, die niet op het lesterrein zelf is toegelaten, maar wel aanwezig dient te blijven (dus niet gewoon afzetten en terug komen ophalen).

Inentingen / Chip / Tatoeage

Met uitzondering van de welpjes, moeten alle honden die bij ons ingeschreven worden in orde zijn met hun inentingen. Bij de inschrijving moeten de nodige inentingscertificaten voorgelegd worden (vaccinatieboek meebrengen). Een bezoek aan de dierenarts is dus noodzakelijk. En chip (ofwel tatoeage) is verplicht voor elke hond geboren na mei 1998. Voordeel chip: Een chip is ook leesbaar & opspoorbaar in het buitenland. Tatoeages zijn na een tijdje niet meer leesbaar. Opgelet: bij adreswijziging moet het baasje ook de organisatie chip verwittigen.

Zieke honden, loopse teven

Hou je hond weg van school (en andere honden) als hij ziek is. Loopse teven kunnen gedurende vier weken geen les volgen en zijn tijdens deze periode niet op de PAVLOV terreinen, in de kantine of in de onmiddellijke omgeving toegelaten.

Wat neem ik altijd mee naar de les

Lidkaart + niveaukaart: lidkaart steeds op zak (controle mogelijk).
Vaste halsband: honden worden principieel alleen met vaste halsband of een niet-corrigerend harnas toegelaten.
Leiband: alle honden zijn op de terreinen en in de gebouwen steeds aangelijnd.
Poepzakjes: tip: kom een kwartiertje voor het lesuur.
Clicker, snoepjes, apport: zie informatie instructeur.
Aangepaste kledij zoals stevige schoenen. In de winter een warme jas. Indien je in de avonduren komt, bv de donderdag, is het gemakkelijk een zaklampje bij je te hebben. Een hesje indien je een wandeling maakt (gezien worden !).

Verzekering

Door het lidmaatschap zijn alle leden verzekerd tegen lichamelijke ongevallen.
Als hondeneigenaar ben je altijd verantwoordelijk voor de schade die je hond aanricht.

Lidgelden

Het lidmaatschap is geldig tot het eind van het respectieve kalenderjaar, zoals vermeld op de lidkaart. De leden worden in december uitgenodigd tot het verlengen van hun lidmaatschap voor het komende kalenderjaar.

Jouw Pavlov- lidkaart is strikt persoonlijk. Indien meerdere personen les volgen met eenzelfde hond, dient elke geleider zich in te schrijven en over een geldige lidkaart te beschikken. Leden die zich op de Pavlov terreinen begeven moeten ten allen tijde hun lidkaart bij zich hebben.

Terrein - en huishoudelijk reglement

Lees ons intern_reglement (PDF).

Verandering van gegevens

In het geval van verandering van gegevens (bij voorbeeld door een verhuis) houd ons a.u.b. op de hoogde zo dat wij onze bestanden kunnen aanpassen en jou altijd op de juiste adres kunnen bereiken. Gebruik hiervoor liefst het document "Aanpassen van gegevens" (beschikbaar in het secretariaat of als download) en bezorg dit door aan een van onze medewerkers van het secretariaat. Bedankt voor jou medewerking!

Meer info gewenst?

Stel ons je vragen via mail (info@hondenschoolpavlov.be) of telefoon (0493 / 93 54 32).

Contact

Locatie

Damendreef 1
3052 Blanden
Routebeschrijving

E-mail

info@hondenschoolpavlov.be

Telefoon

0493/93 54 32

Rekeningnummer

BE30 7344 2131 9711